8. jan, 2018

Medium Catrina België en Nederland (Blog)

Medium Catrina 

Welkom op mijn website lieve mensen. www.helderziende-catrina.be

Helderziende Paragnost Catrina Medium Catrina. Betrouwbaar waarzegster. Helpt u geen vraag is te vreemd voor mij.

Medium, helderziende, paragnost waarzegger Catrina.

Welkom op mijn website lieve mensen.

Zonder kaarten en pendel, u komt toch voor de waarheid!. En uithoren dat is niet mijn stijl u komt voor de eerlijkheid.

Geen info op voorhand nodig en foto's mag u meebrengen op consult.

Thuisconsult op afspraak met medium helderziende Catrina in het weekend mogelijk nabij Tongeren Limburg in België. Bij mij thuis. Daar mag u mij over mailen.

Tongeren is zo'n 5 km van ons dorp en Hasselt zo'n 10 km limburg België het staat natuurlijk allemaal netjes in de mail mijn adres.

Een consult met helderziende paragnost medium waarzegster Catrina daar kunt u over mailen een afspraak gaat via de email. catrina@medium-catrina.nl 

U komt voor hulp en of advies of toekomst voorspelling daar kan ik u mee helpen, mijn gavens hebben al heel wat mensen geholpen wat u kan lezen in het gastenboek van helderziende paragnost waarzegster medium Catrina. 

catrina@medium-catrina.nl  

Paranormaal hoogbegaafd met aangeboren gaven.

Erkend helderziende-Catrina zie ook de mediaverhalen en ook Radio en Tv ben ik bekend,  en de ervaringen in mijn gastenboek van de mensen die kunt u allemaal doorlezen.

Voor al uw zorgen en problemen en toekomstvoorspelling bent u aan het juiste adres bij mij.

Genezing van zwarte magie voodoo voedoe.
Hulp bij liefdesproblemen.
Ook contact hiernamaals.
Magnetiseren op afstand, hulp en advies bij gezondheidsproblemen.
Ook zakenadvies, arbeidsbegeleiding, voodoo verwijdering van paranormale entiteiten (geesten). Psycholoog, relatietherapie, rouwtherapie, rouwverwerking, familietherapie, gezinstherapie, toekomstvoorspelling, Healing,NLP, Spirituele coaching. EMDR therapie, en nog meer op dat gebied help ik verder. Ik geef u ook advies voor de toekomst op allerlei gebied.
Counseling. Kinderen met Adhd of  autistische problemen en opvoedingsproblemen, daar geef ik ook advies bij, voor de ouders. Geen vraag is te vreemd voor mij. En ook opsporing en hulp voor dieren. Zo heeft u een beetje inzicht wat ik kan betekenen voor u of uw gezin.

Cursus kaartleggen of wat dan ook op spiritueel gebied geef ik niet,  omdat je de medemens dit niet kan leren, het is een aangeboren gaven, die ik al vanaf de jaren 60 heb, ook op paranormale beurzen daar ben ik ook niet te vinden.

 

Voor meer informatie bezoek ook mijn website www.medium-catrina.nl daar staan in het gastenboek vele ervaringen van de mensen over mij.


Thuisconsult mogelijk nabij Tongeren 5 km en zo'n 10 km van Hasselt  Limburg België mijn adres krijgt u ook netjes via de mail.

Voor een afspraak met mij , zie ook de contactformulier op www.medium-catrina.nl Ook meer info op mijn website te lezen.

Voor al uw vragen een eerlijk antwoord, voor mens en dier.

TELEFONISCH CONTACT  NL 0909 0600

Voor België  is er ook nog een andere optie wat vele cliënten al doen via 0900prepaid.nl bellen, hierbij de stappenplan klantvriendelijk via credits kopen met Mr cash.

Wilt u direct contact met mij. Ik ben de gehele dag en avond bereikbaar. Het kan zijn dat ik al in gesprek ben. Probeer het later dan nog eens, of maak de keuze om in de wacht te blijven staan. blijf dan proberen, of mail mij voor een afspraak. catrina@medium-catrina.nl  voor een consult bij mij thuis alleen in het weekend mogelijk in België.

Contact voor Nederland: 0909-0600  € 0,90 min.

Op andere paranormale lijnen ben ik niet te vinden. Het is maar dat u het weet.

ONAFHANKELIJK MEDIUM & Paragnost medium helderziende Catrina,

EIGEN TELEFOONLIJN EN eigen praktijk in België bij mij thuis Nabij Tongeren.

Niet aangesloten bij een andere paranormale telefoonlijn. Mocht u elders mijn naam aantreffen dan ben ik dat niet.

Ik help ik u graag verder op uw levenspad.

Helderziende Catrina