Bereikbaar Medium Catrina ook eigen praktijk

Medium Paragnost Catrina helpt al jaren de mens en dier. Ik help de mensen al ruim 50 jaar.
Paranormaal hoogbegaafd. Met aangeboren gaven en al jaren een begrip in de Benelux televisie en radio en kranten en magazines.
Erkend medium helderziende paragnost Waarzegger met aangeboren gave Catrina.
Zonder kaarten en pendel! u komt toch voor de waarheid en hulp en advies en toekomstvoorspelling. 
Geen info op voorhand nodig! van de cliënt. En u kunt terecht voor al uw problemen en ook vragen bij mij.
Via mijn website kunt u mij mailen voor een consult bij mij thuis op praktijk . 
www.medium-catrina.nl daar ziet u de knop contact, privé consult dat vult u in dan krijgt u binnen 24 uur antwoord van mij. Ook ben ik met de feestdagen en grote verlof vakantie te bereiken.
Ik woon in België nabij Tongeren Limburg 20 minuten van Hasselt en 30 minuten van Maastricht af . Al jaren geef ik ook consult thuis op mijn praktijk in het weekend op afspraak.

Als u via Gmail mailt, kijk dan ook in uw spam map, omdat mijn mail daar misschien in terecht kan komen.

Een kleine greep van mijn gaven hieronder waar ik de mens en dier mee kan helpen. Zowel op spiritueel gebied ook natuurlijk.
Genezing van zwarte magie en negatieve energie verwijderen.
Hulp bij liefdesproblemen
Ook contact hiernamaals
Toekomstvoorspelling
Toekomst , Entiteiten weghalen, voodoo voedoe negatieve energie. Kwaden boze geesten verwijderen.
Magnetiseren op afstand (reiki) hulp bij gezondheid, werkbegeleiding, beroepskeuze.
Ook Zakenadvies, arbeidsbegeleiding, gezinstherapie, relatietherapie, en ook hulp bij opvoeding van uw kinderen. Rouwtherapie, familietherapie, Psycholoog, relatietherapie, liefdesproblemen , opvoedingsdeskundige (kinderen) Autistische, ADHD, Postnatale depressie, Depressie, Burn-out en stress, coach, en toekomst, toekomstvoorspelling en ook voor uw huisdieren kan ik hulp bieden.
Counseling, rouwverwerking, rechtszaken, CBD ook bekend bij mij, hulp voor al uw problemen raad en advies. Bij zieke wordt u altijd doorverwezen naar een echte arts. Ik doe niet aan Bachbloesem remedie Homeo therapie of andere alternatieve therapie onzin. Mensenlevens daar ga je serieus mee om als men echt een ziekte heeft verwijs ik die door naar een arts dokter ziekenhuis. Tijdvoorspelling een echt medium voorspelt geen tijd omdat er in het universum geen tijd is. Liegen en onzin vertellen aan de mensen doe ik niet daar sta ik ook bekend voor. Lees mijn website voor echte hulp bent u bij mij op het juiste adres.

Een thuisconsult op mijn praktijk is bij mij ook mogelijk op afspraak 35 kilometer van Maastricht, nabij Tongeren Limburg in België.

Daar kunt u mij over mailen voor een consult afspraak op de praktijk bij Medium Catrina. Limburg Tongeren België 

Voor meer informatie bezoek mijn website. www.medium-catrina.nl Lees ook het gastenboek daar staan velen ervaringen van de mensen over en met mij.

www.medium-catrina.be www.helderziende-catrina.be www.paragnost-catrina.be 
Voor al uw vragen een eerlijk antwoord, voor mens en dier.

NL 0909 0600
BE 0907 55120

Eigen telefoonlijn En Praktijk. Niet aangesloten bij een andere paranormale telefoonlijn. Mocht u elders mijn naam aantreffen dan ben ik dat niet.

Medium Paragnost al jaren een begrip in de Benelux.
Voor echte hulp en geen onzin. 
Bellen over de hele wereld naar mij is ook mogelijk zie mijn website
Ik wil duidelijk maken dat ik voor geen enkele andere paranormale telefoonlijn werk.
Mocht u mijn naam en mijn foto toch tegenkomen bij een andere lijn dan ben ik dat niet.

Meer info op mijn websites www.medium-catrina.nl 

Privé consult mogelijk in het weekend bij mij thuis, in België nabij Tongeren Limburg.

Zie mijn website! Voor privé consult kun u mij mailen voor een afspraak met Medium Catrina. catrina@medium-catrina.nl

www.medium-catrina.nl 

Met liefde sta ik voor u klaar. Voor mens en dier 7 dagen in de week ook tijdens de feestdagen ben ik beschikbaar zowel telefonisch of in het weekend op mijn praktijk.

Thuisconsult Kortessem nabij Tongeren (Hasselt) Limburg België u kunt me mailen via mijn website www.medium-catrina.nl Binnen 24 uur heeft u altijd een antwoord voor een afspraak met mij voor op mijn praktijk.

Eigen telefoonlijn En Praktijk. Niet aangesloten bij een andere paranormale telefoonlijn. Mocht u elders mijn naam aantreffen dan ben ik dat niet. Ook heb ik een Facebook pagina naam Medium Catrina https://www.facebook.com/mediumparagnost.catrina/ 

www.medium-catrina.nl dat is mij bekende officiële site. Onder de 18 jaar alleen met ouder ouders of voogd bellen of thuisconsult. Ik wil u duidelijk maken dat ik voor geen enkele andere paranormale telefoonlijn werk.

Mocht u mijn naam en mijn foto toch tegenkomen bij een andere lijn dan ben ik dat niet.

Op Facebook heb ik ook een bedrijfspagina daar staan ook veel gezegden en spreuken op en leuke filmpjes van huisdieren. Medium paragnost Catrina